Ota yhteyttä!

Lähetä viesti tai soita!

1 + 1 =

Puh. 044 582 2566

Referenssit 

Junttan

J-Metallikaluste toimittaa hytit ja kaikki moottorien sekä hydrauliikan suojaovet Junttan -paalutuskoneisiin, kaikki teräsvalmiiksi valmistettuina. Toimituksiin kuuluu myös pienempiä osakokonaisuuksia.

Tuotantokapasiteetti yltää vähintään 150 ohjaamon toimittamiseen vuodessa. Vuodesta 2002 kestänyt asiakkuus on tuottanut ideoita myös tuotekehittelyn saralla. Junttan on ollut erittäin tyytyväinen yrityksemme tuotteiden korkeaan laatuun ja toimitusvarmuuteen.

Hydrauliikkatuotteet

J-Metallikaluste tekee hydrauliikkakoneikkojen koteloinnit sekä ruuvikompressorien koteloinnit Normetin kaivoskoneisiin. Kaikki tuotteet toimitetaan täysin valmiina. Viimeistely Normetin kaivoskoneiden osiin tehdään J-Metallikalusteen omassa maalaamossa.

Myös Painetehon kanssa toteutetuissa projekteissa J-Metallikaluste on ollut aktiivisessa roolissa tuotekehityksen eri vaiheissa.

Kalusterungot

J-Metallikaluste tekee julkiskalusteiden runkoja monille eri valmistajille. Tuotteet menevät loppukäyttäjille sairaaloihin, kouluihin, ravintoloihin, pankkeihin, kirkkoihin ja myymälöihin.

Kalusterunkoja valmistetaan monista eri materiaaleista, esimerkiksi rakenneteräksestä, ruostumattomasta teräksestä, alumiinista, messingistä ja kuparista.

Tarkkuutta ja osaamista vaativat ohutlevytyöt, sekä ohutseinäputkityöt ovat vahvimpia osa-alueitamme. Myös erikoistilaukset, kuten prototyypit ja uniikit kokonaisuudet tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Kaikki tuotteet tehdään täysin valmiiksi omassa jauhemaalaamossamme tehtävää pintakäsittelyä myöten.